Medvehagymás Grissini ( Vegán )
2017. április 20. írta: eddmegamitfőztem

Medvehagymás Grissini ( Vegán )

Tavasszal rengeteg ételt készítek medvehagymával!Amíg a szezonja tart szinte minden ételbe belecsempészem valamilyen formában!Ezúttal ebbe a közkedvelt olasz péksüteménybe,állati eredetű összetevők nélkül!

Recept : 250 gr. búza finomliszt

               10 gr. élesztő

               kb. 125 ml langyos víz

               3 -4  evőkanál extra szűz olívaolaj

               1 teáskanál só

               frissen örőlt fekete bors

               6 -8 db medvehagyma levél 

 Elkészítés : A medvehagyma leveleket az olívaolajjal leturmixolom

                     A maradék összetevőkből kelt tésztát készítek a turmix hozzáadásával

                    30 - 45 percig kelesztem

                    Téglalap alakúra nyújtom ( 3 - 5 mm vastag )

                    Fekete borsot őrlök rá

                    Egyenlő vastagságú ( 5 - 8 mm ) csíkokra vágom és a két végüket megfogva

                    csavarok rajtuk párat,majd így teszem sütőpapírral bélelt tepsibe

                    180 fokra előmelegített sütőben 10 - 15 perc alatt készre sütöm 

_20170419_124441.JPG

                    

 

                _20170419_124653.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://eddmegamitfoztem.blog.hu/api/trackback/id/tr2212438753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása